Tussen het woon-werkverkeer door, de kinderen naar school brengen, de dagelijkse boodschappen en autoritten, brengen we talloze uren op de weg door. Het is dan ook geen verrassing dat er meer dan 70 miljoen door gebruikers gegenereerde rij-gerelateerde afspeellijsten op Spotify staan. Waar je ook heen gaat, Spotify is je perfecte metgezel in de auto, dankzij de vele manieren om naar Spotify te luisteren en de samengestelde afspeellijsten, zoals Daily Drive en Songs to Sing in the Car. En sinds vandaag meldt Spotify haar nieuwste gadget: een beperkte release van Car Thing, een nieuwe slimme speler die je auto vult met muziek, nieuws, podcasts, praatprogramma’s en meer.

Car Thing is momenteel alleen nog maar beschikbaar voor een aantal gebruikers in de VS en stelt je in staat om je favoriete audio sneller af te spelen, zodat je al naar die hit of de nieuwste podcastaflevering luistert voordat je zelfs maar de oprit hebt verlaten. Schakelen tussen jouw favoriete audio gaat moeiteloos. En als het gaat om het bedienen van het apparaat, gebruik het dan op de manier die voor jou het beste werkt, of dat nu spraak-, aanraak- of fysieke bediening is. Kijk eens:

Car Thing van Spotify is momenteel een beperkte productlancering en alleen op uitnodiging beschikbaar in de VS. Car Thing is gedurende een bepaalde tijd gratis beschikbaar (exclusief verzendkosten) om Spotify-luisteraars te selecteren. Car Thing vereist een betaald Spotify Premium-abonnement en een smartphone met wifi of mobiele dataverbinding. Alleen in aanmerking komende betalende abonnees. Eén Car Thing per in aanmerking komende abonnee, zolang de voorraad strekt. Voorwaarden zijn van toepassing.

Geef gas en neem deel aan de wachtlijst op carthing.spotify.com.

Contact opnemen