Het mannetje van…

Naast podcasts voor opdrachtgevers kon een eigen podcast natuurlijk niet ontbreken. Wekelijks een nieuwe aflevering over ‘mannetjes’, want iedereen heeft toch wel eens een mannetje nodig?!

Ton de Gouw

Kunstenaar

Vreemd gegroeide stukjes hout, metalen of textiele onderdelen van iets groots dat ooit was, natuurstenen en kristallen: voor Ton de Gouw staat dit voor de allesomvattende en ook spirituele natuur. Hij schuift, stapelt, vervangt en laat zijn verbeelding erop los. Dit resulteert in wonderlijke objecten, poppen en collages met verwijzingen naar oude mythen, kinderlijke symbolen en fantasievolle verhalen. Ton laat zijn kunst zien in zijn nieuwe expositie ‘Wunderkammer’. Maar, zo’n expositie maak je niet zomaar. Wie zijn de ‘mannetjes’ van Ton?

Myra Bodian

Theatermaakster

Deze talentvolle jonge theatermaker studeerde onlangs af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Met Theater wil ze impact maken. Haar laatste voorstelling ‘ROET’ gaat over de betekenis van zwarte piet in onze samenleving, over het effect ervan en de vele thema’s die daarbij komen kijken. Lang verhaal kort; bij theater maken komt meer kijken dan je denkt. Wie zijn de ‘mannetjes’ van Myra?

Raymond Godding

Verhalenverteller

Deze bourgondische Tilburger inventariseert met zijn Stichting VoedSpoor het eetgedrag en de keuzemotieven van bewoners uit verschillende wijken in de stad. Daarnaast helpt hij in het dagelijkse leven organisaties om authentieke verhalen te vertellen. Wie zijn de ‘mannetjes’ van Raymond?

Esmah Lahlah

Wethouder

Deze partijloze Tilburgse wethouder leefde onlangs met opzet één maand in de bijstand. Hiermee wilde Esmah meer inzicht krijgen in het systeem en de problemen waar Tilburgse minima tegenaan lopen. Wie zijn de ‘mannetjes’ van Esmah?

Mannetjes Podcast

Met Luuk Matthijssen

Naast podcasts voor opdrachtgevers kon een eigen podcast natuurlijk niet ontbreken. Wekelijks een nieuwe aflevering over ‘mannetjes’, want iedereen heeft toch wel eens een mannetje nodig?!

Liefst detacheren we al onze problemen van praktische aard. Wasmachine stuk? We willen dezelfde dag nog een reparateur. Computer gecrasht? Drama! Laat onmiddellijk een whizzkid aanrukken. Kortom: Een ’mannetje’ hebben we allemaal wel eens nodig. Maar waar vind je een goede? Mijn naam is Luuk en dit is Mannetjes een podcast over mannetjes.